Etusivu / Nae Vegan Shoes / Kio Ring Flat Sandal Black

Kio Ring Flat Sandal Black

Nae Vegan Shoes
-25% €66,75€89,00
Tuotteen kuvaus

Meet Kio, the vegan toe ring flat sandals in Piñatex lined with Eco-friendly OEKO-TEX certified Microfibre manufactured in a system free of CO2 emissions. Piñatex is an eco-friendly material made of pineapple leaf fibres. The microfibres used for the lining are hypoallergenic, antibacterial and antimicrobial, preventing the development of odours. These minimalistic sandals feature a criss cross strap that wraps around the ankle with a silver, nickle-free buckle. The breathable lining and upper make these lace up sandals the perfect go-to to any warm sunny day. Carefully hand-made in Portugal in a fair work environment. Available in Black.

Materials

  • 80% Pineapple leaves fibres 20% PLA fibres Upper
  • 90% Microfibre 10% PU Lining - OEKO-TEX Standard 100 certified
  • Antibacterial, antimicrobial and hypoallergenic lining and sock
  • Breathable upper with non-removable sock and silver nickel-free buckle

Care

Clean using a soaked cloth with soapy water. Never fully submerge the product as this may cause irreversible damage. Let the shoes air dry before applying polish cream. The application of polishing cream is recommended. Apply a small amount using a dry, soft cloth and rub sparingly over the textile in a circular motion until fully absorbed. After the application, leave to dry naturally for 24 hours.

Koko, tyyli ja istuvuus
Kokotaulukko: Katso kokotaulukko
Alkuperämaa
Suunnittelu: Portugali
Materiaalit: Portugali
Tuotanto: Portugali
Toimitukset
Eurooppa: 3 - 8 arkipäivää
Tilaa kokoilmoitus
Katso kokotaulukko
Lisätty Kio Ring Flat Sandal Black ostoskoriisi. Siirry ostoskoriin.
Jokin meni pieleen. Tuotteen lisäys epäonnistui.

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus

Vastuullista muotia

Turvalliset maksutavat

Tilaa kokoilmoitus

Tuote ei ole saatavilla? Tilaa ilmoitus!

Nae Vegan Shoes Kunnianhimoinen vastuullisuuden edistäjä
Läpinäkyvä
arvoketju.
  • Suunnittelumaa, materiaali ja sen alkuperä sekä tuotteen valmistusmaa tunnettu
  • Toimitusketju tunnettu ja tieto toimittajista koottu
  • Toimittajien auditointi
Vastuulliset
materiaalit.
  • Ei turkiksen käyttöä eikä haitallisten kemikaalien käyttöä materiaalien tuotannossa
  • Materiaali: Kestävä / korjattava / kierrätetty / luonnollinen / orgaaninen / helposti kierrätettävä
  • Sertifioitu materiaali
Pienempi
hiilijalanjälki.
  • Energiatehokas tuotanto, tehokas logistiikka
  • Uusiutuvan energian käyttö / lentojen välttäminen
  • Hiilijalanjälki määritelty, suunnitelma päästöjen vähentämiseksi tehty ja kompensointi toteutettu
Kiertotalouteen
suunniteltu.
  • Laadukas suunnittelu ja suunnittelu pitkäaikaiseen käyttöön
  • Ei jätettä tuotannosta / tuotannosta aiheutuva jäte toisen yrityksen käytössä
  • Lisäpalvelut: Korjaus / second-hand / vuokraus / kierrätys
Reilut
työolosuhteet.
  • Ei lapsi- eikä pakkotyövoiman käyttöä, ei turvattomia tai epäreiluja työoloja
  • Elämiseen riittävä palkka ja ihmisarvoiset työajat
  • Eettinen ohjeisto / koulutuksen tarjoaminen
Vastuullinen
verkkokauppa.
  • Palautettuja tuotteita ei polteta tai sijoiteta kaatopaikalle
  • Tuotteet pakataan luonnollisiin tai kierrätettyihin materiaaleihin
  • Ympäristöystävälliset toimitusvaihtoehdot
Kokotaulukko, Nae Vegan Shoes
Sulje
nae-vegan-shoes--kio-ring-flat-sandal-black--Kokotaulukko
Osta nyt Tuote lisätty ostoskoriin Tuotetta lisätään ostoskoriin Loppuunmyyty Osta vain jos rakastat Ei mitään yhden illan juttuja! Rakasta minua tai jätä minut! Tehdään tästä pitkäkestoista! translation missing: fi.products.buy_now_button translation missing: fi.products.other_payment_options