Etusivu / Kengät / Nae Vegan Shoes / Noah Piñatex High-Top Vegan Sneaker Boots Black

Noah Piñatex High-Top Vegan Sneaker Boots Black

Nae Vegan Shoes
-25% €86,25€115,00
Tuotteen kuvaus

Unisex high-top sneaker boots made with pineapple leaves fiber - Piñatex. The upper is resistant to water and breathable – perfect for any season. These cool vegan boots are lined with OEKO-TEX STANDARD 100 certified microfibre manufactured in a system free of CO2 emissions. In addition to being hypoallergenic they are also antibacterial and antimicrobial, which helps prevent the development of odours. The shoes feature thermoplastic rubber soles and recycled polyester laces.

Spice up your outfit with these original boots. Beautifully hand-made in Portugal in a fair work environment. Available in off-white and black.

Materials

  • Breathable 100% Pineapple leaves fibres Upper ( Pinãtex )
  • Piñatex is 80% Pineapple leaves fibres 20% PLA fibres
  • 90% Microfibre 10% PU Lining - OEKO-TEX Standard 100 certified
  • Thermoplastic Rubber Soles and Laces in Recycled Polyester
  • Antibacterial, antimicrobial and hypoallergenic lining and sock
  • Breathable and Water Resistant Vegan Sneaker Boots

Care

Clean your vegan boots using a soaked cloth with soapy water. Never fully submerge the product as this may cause irreversible damage. Let them dry before any application. Apply a small amount using a dry, soft cloth and rub sparingly over the textile in a circular motion. Leave to dry naturally for 24 hours after the application. The application of a colourless polish cream is recommended.

Koko, tyyli ja istuvuus
Kokotaulukko: Katso kokotaulukko
Alkuperämaa
Suunnittelu: Portugali
Materiaalit: Portugali
Tuotanto: Portugali
Toimitukset
Eurooppa: 3 - 8 arkipäivää
Tilaa kokoilmoitus
Katso kokotaulukko
Lisätty Noah Piñatex High-Top Vegan Sneaker Boots Black ostoskoriisi. Siirry ostoskoriin.
Jokin meni pieleen. Tuotteen lisäys epäonnistui.

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus

Ilmainen 14 päivän palautusoikeus

Vastuullista muotia

Turvalliset maksutavat

Tilaa kokoilmoitus

Tuote ei ole saatavilla? Tilaa ilmoitus!

Nae Vegan Shoes Kunnianhimoinen vastuullisuuden edistäjä
Läpinäkyvä
arvoketju.
  • Suunnittelumaa, materiaali ja sen alkuperä sekä tuotteen valmistusmaa tunnettu
  • Toimitusketju tunnettu ja tieto toimittajista koottu
  • Toimittajien auditointi
Vastuulliset
materiaalit.
  • Ei turkiksen käyttöä eikä haitallisten kemikaalien käyttöä materiaalien tuotannossa
  • Materiaali: Kestävä / korjattava / kierrätetty / luonnollinen / orgaaninen / helposti kierrätettävä
  • Sertifioitu materiaali
Pienempi
hiilijalanjälki.
  • Energiatehokas tuotanto, tehokas logistiikka
  • Uusiutuvan energian käyttö / lentojen välttäminen
  • Hiilijalanjälki määritelty, suunnitelma päästöjen vähentämiseksi tehty ja kompensointi toteutettu
Kiertotalouteen
suunniteltu.
  • Laadukas suunnittelu ja suunnittelu pitkäaikaiseen käyttöön
  • Ei jätettä tuotannosta / tuotannosta aiheutuva jäte toisen yrityksen käytössä
  • Lisäpalvelut: Korjaus / second-hand / vuokraus / kierrätys
Reilut
työolosuhteet.
  • Ei lapsi- eikä pakkotyövoiman käyttöä, ei turvattomia tai epäreiluja työoloja
  • Elämiseen riittävä palkka ja ihmisarvoiset työajat
  • Eettinen ohjeisto / koulutuksen tarjoaminen
Vastuullinen
verkkokauppa.
  • Palautettuja tuotteita ei polteta tai sijoiteta kaatopaikalle
  • Tuotteet pakataan luonnollisiin tai kierrätettyihin materiaaleihin
  • Ympäristöystävälliset toimitusvaihtoehdot
Kokotaulukko, Nae Vegan Shoes
Sulje
nae-vegan-shoes--noah-pinatex-high-top-vegan-sneaker-boots-black--Kokotaulukko
Osta nyt Tuote lisätty ostoskoriin Tuotetta lisätään ostoskoriin Loppuunmyyty Osta vain jos rakastat Ei mitään yhden illan juttuja! Rakasta minua tai jätä minut! Tehdään tästä pitkäkestoista! translation missing: fi.products.buy_now_button translation missing: fi.products.other_payment_options